Werkwijze

 

Heeft u een lesauto nodig? Het huren van een lesauto bij Lesautoreparatie.nl gaat als volgt:

 

 

Lesauto gezocht?

Met spoed op zoek naar een vervangende auto? Neem direct contact op met Lesautoverhuur.nl. Dit kan door het aanvraagformulier in te vullen op de website. Bellen kan ook: 0342-441651.

 

 

Lesauto gevonden!

Vrijwel altijd heeft Lesautoreparatie.nl een vervangende lesauto. Na de bevestiging van uw reservering leveren wij de lesauto bij u af. Uw eigen lesauto nemen wij ter reparatie mee retour. Uiteraard kunt u de lesauto ook ophalen in Kootwijkerbroek.

 

 

Uw lesauto wordt gerepareerd.

Uw eigen lesauto wordt bij ons in de garage gerepareerd. Uw auto is in onze werkplaats in goede handen. Ook na een ongeval kan de schade van de auto door onze autoschadeafdeling geheel worden gerepareerd (incl. spuiten). Ondertussen kunnen uw rijlessen toch doorgang hebben in de vervangende lesauto van Lesautoreparatie.nl.

 

     

Uw lesauto klaar voor gebruik.

Nadat uw lesauto weer is gerepareerd komen wij deze weer bij u op locatie afleveren. De tijdelijke lesauto nemen wij weer mee terug. Natuurlijk kunt u uw lesauto ook weer ophalen in Kootwijkerbroek.

 

     

Tot een volgende keer!

Buiten dat u tijdelijk een andere lesauto had, konden de rijlessen toch doorgang hebben: dat is het voordeel van Lesautoreparatie.nl. Ook voor APK-keuringen, banden wisselen (gratis winterbanden opslag) en dergelijke zaken kunt u terecht bij Lesautoreparatie.nl. Tot een volgende keer!