Schadeherstel / Autoreparatie / Auto-onderhoud

 

Mocht u onverhoopt schade aan uw lesauto hebben dan kan dat, zeker bij de kleinere lesautobedrijven, voor grote problemen zorgen:  geplande rijlessen kunnen geen doorgang hebben waardoor inkomsten worden gemist. Lesautorepartie.nl biedt uitkomst. 

 

Schadeherstel

 Garage Top beschikt over een eigen afdeling schadeherstel die voorzien is van een richtbank, audatex-schadeprogramma en spuitcabine. Zo hoeven wij geen werk uit te besteden c.q. afspraken met andere partijen  te maken, wat de snelheid ten goede komt. Wij zijn een Focwa-Eurogarantbedrijf. Focwa staat voor: Kwaliteit, goed opgeleide personeel, optimale bedrijfsuitrusting, garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, uitstekende service van complete afhandeling met uw verzekering), inzet van (les)leenauto.

 

 Werkplaats

 De reparatie van uw lesauto wordt verzorgd in de werkplaats van Garage Top in Kootwijkerbroek. In onze moderne professionele werkplaatsen werken wij met een team van acht mensen die beschikbaar zijn voor onderhoud, APK, schadereparaties en taxaties (voor alle verzekeringsmaatschappijen). Garage Top is een erkend APK-keuringsstation. Wij zijn een aangeloten Bovag-garagebedrijf. Bovag staat voor: Zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Testkast

 Garage Top beschikt over verschillende testkasten om storingen snel uit te kunnen lezen. Dit, samen met een aantal goed opgeleide en ervaren technici, maakt Garage Top tot één van de meest moderne en complete garages.