Huurvoorwaarden

 

Op de verhuur van de lesauto’s van Lesautoreparatie.nl zijn de Algemene Huurvoorwaarden van toepassing. Lesautoreparatie.nl is een onderdeel van Garage Top uit Kootwijkerbroek. 

Huurmogelijkheden

Één verhuurdag geldt bij Lesautoreparatie.nl als de verhuur voor één lesauto van 24 aaneengesloten uren. Een verhuurdag start op werkdagen om 08.00 uur. De verhuur in het weekend geldt als één dag, deze start op zaterdag om 08.00 uur en eindigt op de daaropvolgende maandag om 08.00 uur. Op de genoemde tijdstippen zal de lesauto weer terug moeten zijn op onze vestiging in Kootwijkerbroek. Andere tijden zijn mogelijk in overleg.

Afsluiten huurcontract

Bij het afsluiten van een huurcontract is legitimatie verplicht (geldig Nederlands rijbewijs, paspoort of identiteitskaart). Verhuur is mogelijk door geheel Nederland. Indien u de lesauto buiten de Nederlandse grenzen wilt gebruiken bent u verplicht dit vooraf te melden.

Prijzen

Wijzigingen in de op deze website genoemde prijzen voorbehouden. De prijzen die op het huurcontract worden vermeld gelden altijd als de de juiste. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en brandstof. Verzekering van de auto is bij de prijs inbegrepen. De brandstoftank dient bij aflevering volledig te zijn gevuld. Indien deze niet afgetankt is zal de extra brandstof plus € 20,00 (excl. BTW) in rekening worden gebracht.

Verantwoordelijkheden

Tijdens de gehele huurperiode valt het gebruik van de auto ter verantwoording van de op het verhuurcontract genoemde huurder. Deze verantwoordelijkheid geldt tevens voor de originele autodocumenten, autosleutels en overige toebehoren van de lesauto’s.